Museum med klassen

Var på museum med halva klassen idag, vi såg utställningen "Hard rain" som var jättebra och hemsk. Usch. Därefter fikade vi och hade det supermysigt. Så konstigt att ens klass blir mysig och bra precis innan man ska sluta... Vi såg de absolut första studenterna idag, vad de såg lyckliga ut! Nu är det inte långt kvar till min student, längtar så mycket!

image2
Den här bilden är så söt och ögonblicket ska aldrig glömmas bort. Sp3b hjärta Karin for life! :)


Konstigt att jag känner mig så lycklig nu. Kommer det hålla i sig den här gången?

Klasskiva, jensenkamp och en skiva till

Vilken vecka! Jensenkamp i tisdags, som min klass vann, och därför SPRINGER UT FÖRST PÅ TISDAG!!!!!!
Klasskiva på kvällen, så otroligt kul. Många fulla klasskompisar, många konstigheter och så himla kul. Maddes skiva igår, kul den med. Och nu är jag så förbannat trött, men lycklig. Idag ska vi till Etnografiska med klassen, känns lite trist men det är inte många dagar kvar med klassen nu, så man får väl passa på. Lustigt med killar, när man är upptagen, så flödar det av dem och när man är singel, så ser de inte en. Haha, tänker mest på de tre senaste gångerna jag har varit ute :)image1

Mitt första inlägg.

Hejsan hoppsan, här kommer mitt första inlägg här. En vecka kvar till studenten och alla betyg förutom ett klara. Så skönt! Och bara bra betyg, vilket jag är väldigt förvånad över. Klasskiva imorn, Maddes på onsdag och fest på fredag. Jobbade hela förra helgen, vilket jag ska göra nu i helgen med. Tänker på pengarna, inget annat :)

Ska iväg och göra ingenting nu, försöka få tag på min fästman :D
Visa fler inlägg