Tant Anniina

Blev kallad tant här på Viking Line igår, en mamma berättade för sina barn att tanten ger dem biljetterna... Hmrp, lite kinkig blev jag över det, är ju bara 20 år!

Är inne på femte arbetsdagen nu, jobbar hela dagen idag och så ett kort 3 timmars pass imorgon och sedan är jag ledig i nästan två hela dagar. På fredag blir det ett gästspel i Vallentuna på Eurosko, har nog glömt bort det mesta men det borde nog gå bra, det ska bli kul att vara i butiken igen och framförallt träffa Sofia igen!

Saknar P. så otroligt mkt,  hatar detta.

Feel the touch

Har haft en superskön dag idag, började med det tråkiga och åkte iväg till bilverkstaden för att se vad vi kan göra åt min skruttbil. Den ska in om två veckor, sen får vi se vad som händer :)

Därefter åkte jag hem, dammsög bilen och tvättade bilrutorna så nu har jag en riktigt ren och fin bil! Sedan var det dags för en vända till centrum här hemma i Väsby, håret skulle klippas till och lönen spenderas på kläder.. Hittade en massa snygga kläder på rean och även ett par skor. Lagom kul var det när jag hade betalat för allt fick min mobilräkning och en smäll på 655 kr...

Under eftermiddagen har jag legat ute i solen, däckat till lite då och då och bara slappat. TIll och med en blekfis som jag har fått färg under de dagar jag har varit ledig och ute i solen, detta känns mkt skönt då jag känner mig lite fräshare och piggare tack vare detta.

Nu är det soffan och teven som gäller, imorn börjar jag jobba igen och lördag och söndag är monsterdagar igen, men det är bara att bita och jobba på för sedan kommer pengarna i slutet av månaden igen :)

Saknar en viss herr P. här hemma alldeles för mkt...

Stay the night

Det är nätterna som är de svåraste just nu, hatar hatar hatar att sova ensam utan dig P. Du betyder mer än du anar, och tydligen mer än jag själv visste.
Visa fler inlägg