Bil :)

Har köpt en ny bil idag, den jag haft innan har blivit så dålig (läs: dunderdålig) och det blev dags för en ny. En ny som funkar! :)

Nu ska vi hem till mamma och pappa för att fira mamma, senare ikväll ska jag hämta C. i Kista och lämna tillbaka lite kläder som jag inte blev så nöjd med när jag kom hem...

Ciao!

This time :)

Utgången igår var trevlig, dock sträckte den bara sig till ett par öl på Klintan för min del. Vet inte om de andra dansade vidare i natten sen :)

Men ikväll ska vi ut, ut och dansa :) Fick med mig C. på det, så nu är jag nöjd! Har legat ute i solen hela eftermiddagen, städat och pysslat här hemma idag, fått med mig lite rabarber hemma hos mamma och pappa och bakat en rabarberpaj av dem! Om en liten stund kommer C. och M. hit för att äta middag, och så kommer syrrorna förbi lite senare... Ska bli riktigt trevligt, så skönt med sommarvärmen där ute också!

Vakna!

P. kom ut och "väckte" mig med en hink iskallt vatten när jag låg ute i solen, vilket elakt sätt att få in sin flickvän på :(

Glömde ju skriva det, lyckades ta mig igenom Vårruset fem kilometer på 34 minuter, ungefär en timme bättre än jag hade vågat hoppas på!

Nu ska jag fixa färdigt maten och göra mig i ordning inför kvällen.


Bara för att det sitter en sådan på min axel nu :)
Visa fler inlägg