Jag lägger av...

Med bloggen från och med nu, är inte en sådan person som kan skriva så mycket att det ska vara värt att ha en blogg och dessutom så tycker jag inte att man borde skriva blogg om man inte är bra på det eller har något att skriva om. Och jag kan ju varken skriva eller har något att skriva om så heipparallaa. :)
Någonting

Det är något som inte är rätt just nu. Vill hem till mamma och pappa, sätta mig vid matbordet där hemma och bara titta ut genom fönstret.

Huggen i sten

JAG LÄNGTAR HEM!
Vill till min familj, mina vänner. Längtar tom efter vår gamla lägenhet, den var vår. Nu känns det som att inget är mitt, känns mest som att jag ska åka hem snart fast jag inte kommer att göra det. Hem är där jag är nu. Men hos mamma och pappa är mitt riktiga hem. Längtar verkligen hem, men det är väl det är, att bli vuxen. På riktigt den här gången. Det dumma är bara att det hade hjälpt om vissa i min vänkrets hade hört av sig, men jag har iaf insett vilka som finns där och vilka jag kommer att höra av mig till när jag är hemma igen. Er andra bryr jag mig inte ens om att kontakta längre. Tråkigt att behöva inse saker på det här sättet.

Nu ska jag sova, har varit ledig i tre dagar och försökt plugga. Usch, jag måste ta mig i kragen i helgen och plugga järnet. Tenta snart och då gäller det, måste bevisa för mig själv att jag fixar det. Nu ska jag se på film, ringa Pontus och sedan sussa.

Nämnde jag det att jag längtar hem?


Visa fler inlägg