STOCKHOLM!

Nu ska jag snart iväg till Lund och ta tåget hem till STOCKHOLM! Äntligen! Längtar hem så mycket och fyra månader blev fyra månader för mycket. Men snart är jag där, hos pappa och syrrorna! Det enda tråkiga är att mamma inte är där, men hon får pallra sig hit till Skåne snart tycker jag!

/A.

Tur eller vad kan det kallas?

Drömde mardrömmar om att mitt tåg imorn var inställt så jag rusade upp när klockan ringde och satte mig vid datorn för att kolla upp det. Hittade inget på SJ:s hemsida, men när jag försökte boka en ny exakt likadan resa (bara för att se om det fanns några biljetter kvar) så fanns inte ens mitt tåg med där! Panik! Kom då och tänka på att det är ett visst telenummer som har ringt mig hela helgen, när jag inte kunnat svara... Skrev in numret i sökrutan på SJ och självklart är det deras nummer! Ringde upp det direkt och som tur är så fick jag prata med en trevlig man som bokade om mig på ett tåg som går två minuter tidigare än det jag skulle ha tagit men som är framme ca. 1 timme innan jag skulle ha varit framme! Pust!

/A.

Återigen

Och så har jag återigen tusen saker att göra, världens migrän och ont i magen! Varför?
Det som för mig framåt just nu är vetskapen om att jag får åka till min älskade dummerjök imorn och att jag på onsdag ÄNTLIGEN får träffa min älskade familj igen. Tack för att ni finns, jag älskar er!

/A.
Visa fler inlägg