Måndag

Vi skrev klart rapporten igår, skickade in den och kunde andas ut, åtminstone fram till onsdag. :)

Har städat den gamla lägenheten idag, trodde att det skulle ta hela dagen men vi blev klara på ca. 2 timmar. Så nu har jag inget att göra (inget att plugga, inget inplanerat, jeei!) fram till kl.16. Då ska jag träffa mitt gamla mentorsbarn och fira hennes födelsedag lite i förväg, i och med att jag åker hem till Sthlm på torsdag.

Ikväll blir det cosmopolitans och Sex and the city 2 med käraste Ronja! :)

Har en underbar dag, tänk om alla dagar kunde vara så här bra :)

/A.

Meet me halfway

Har packat klart väskorna till Stockholm och mina tre dagar hos Ronja, den ena lägenheten är städad, nu är det bara att hoppa in i duschen, se klart på "New moon", laga lite lunch och sedan dags att åka till Helsingborg igen! Börjar känna att tröttheten kommer nu, Pontus gick upp kl.05.45 imorse och jag med honom. :)

/A.

Avklarat - och kvar att göra

Flytten är avklarad, den nya hyllan är inköpt och vi var helt slut efter allt igår kväll.
Skönt att vara klar, nu är det bara uppackning, fixa i ordning allt och inredning kvar.
Dock inget jag ska göra än, hinner inte innan jag åker till Stockholm, så det får bli i slutet av augusti istället :)

Idag ska jag ändå försöka få i ordning på det som ska med upp till Stockholm, packa väskan med det som ska med hem till Ronja och mina tre dagar hos henne. Plus alla skolprylar jag behöver nu de sista dagarna.

Pontus åkte iväg tidigt för att fiska, så jag är uppe nu. Kanske borde sätta igång, göra mer än att sitta ner framför datorn. Har iaf betalat räkningarna, så lite nytta har jag ändå gjort ;)

/A.
Visa fler inlägg