För första gången på länge

Ser fram emot en ny vecka, den känslan har jag inte haft på väldigt länge!
Ska börja planera inför vår semesterresa i sommar, boka biljetter till Ronja och Borås,
plugga, träna en massa och bara njuta av att mitt liv, förutom brist på ett (eller flera, haha, som jag brukar ha) arbete, för tillfället är så bra att jag bara går runt och ler hela tiden :)

Har börjat kolla på TV-serien "Desperate housewifes" (ja, jag vet, jag är sist i världen med den serien...) och upptäckt att den faktiskt är så mycket mer än det jag hade trott! Hade nog väldigt förutfattade meningar, så som att de bara skulle ha sex i den och att allt handlade om deras utseenden, men den innehåller så mycket mer. Är nog ganska nördig med mina tv-serier, hur boxar står inte i min dvd-hylla just nu... ;)

Nu ska jag lägga mig, har haft en jobbig huvudvärk hela kvällen. Har dagens Expressen med bilaga, ska göra mig en kopp te och sätta igång ett avsnitt av "Desperate housewifes". Perfekt söndagkväll!

Ha en trevlig kväll allihopa!

/A.

Verkligen

Är hemma i hos familjen i Stockholm, har haft ett par mysiga dagar med kompisdejter, fikor, trevliga middagar, lite shopping och annat. Sista dagen imorn, och sedan ska jag tillbaka till allt som har med skola, jobbsökande, plugg, etc att göra. Åker tidigt på måndag morgon och åker direkt från Lund till skolan.

Har sett på säsong fem av Grey´s anatomy under min vistelse här hemma, serien är så himla bra! Den innehåller allt man vill ha av en teve-serie, plus lite till. Ska se ett avsnitt till innan jag går och lägger mig, ska upp tidigt imorn för en dag till av en massa aktiviteter.

Sov så gott allihopa :)


Elisas och Rosannas student 2010 :)

/A.

I would do anything for you

Vaknade tidigt imorse, vad annars, och sitter här nu, med datorn framför mig och en alldeles underbar film på teven, "Benjamin Buttons otroliga liv". Har druckit lite för mycket kaffe idag, igen, men det är det enda som får mig att fungera normalt just nu.

Har en del saker att göra idag, i och med att jag åker hem till mamma och pappa imorn.
  • Packa väskan
  • Städa
  • Hälsa på Alexandra och Olivia :)
  • Träna!
  • Stryka
  • Slå in pappas present
  • Plugga
  • och så en del annat smått och gott.
Älskar mina listor och det är ännu bättre att få stryka över det jag är klar med!


Jag och tjejerna för ett par veckor sedan :)

/A.
Visa fler inlägg