Lägenhetsletande

Vi letar efter en lägenhet i Malmö, vi vill ha en lite större lägenhet och inte två små ettor.
Men i och med att vi inte stått med i bostadskön så länge än så har vi ingen chans på några lägenheter alls.
Pontus är även lite kräsen med var han vill bo, han har ju bättre koll på Malmö än vad jag har eller nånsin kommer att ha. Jag har bara det kravet att det inte ska ta för lång tid att ta sig till centralen och tåget till Helsingborg för mig, annars kvittar det verkligen! Bara det är större än 40 kvadrat och hyffsat billigt så blir jag nöjd :)

Det läskiga med att söka lägenheter är att man direkt sätter igång och plarnerar för hur det nya boendet ska se ut, vilka möbler man ska ha och hur man ska inreda och vilka färger man vill ha i sitt hem. Älskar heminredning, möbler, dekorationer etc., kan gå runt på IKEA, Ilva, Mio, Chili och andra möbelaffärer i timmar och bara drömma mig bort. Pontus däremot hatar det, så jag brukar få bestämma det mesta :)

Nu ska jag kolla igenom mina kvitton för marsmånad och därefter sätta igång med pluggandet som har satt igång med full rulle igen!


Vår första lägenhet i Stockholm


Vår andra lägenhet i Stockholm


Lägenhet 1 av två i Åkarp


Lägenhet 2 av två i Åkarp

/A.

Freaky friday

Fredag, löning, CSN, våffeldagen, åh vilken dag! Det enda som fattas är lite bra väder, men det kommer nog det med ;)

Idag står tentaplugg, stryka kläder, storstädning och tacomys på schemat. Elisa, syrran, kommer hit imorn så jag vill att allt är fint och städat, ska bli så kul att ha henne här! Hon har inte varit här sedan augusti förra året så det ska bli superkul! Vi ska till Ullared på söndag och köra förbi Emilia i Halmstad på vägen hem, på måndag får hon följa med till skolan i Helsingborg och sedan ska vi äta lite lunch och fika på stan efter det. Resten av måndagen blir bara nog bara en lugn kväll, vi ska hämta Olivia på dagis och så är jag sugen på att ta en tripp till den "nya" möbelaffären i Bulltofta, den stora gigantiska ;)

Ha en bra dag allihopa, kram!

/A.

En underbar dag

Har haft en underbar dag hittills, med både akupuntktur och träning i form av spinning och styrketräning.
Har ätit asiatiskt lunch, min absoluta favoritmat.
Hann till och med att handla mat till helgen och halva nästa vecka idag, så det är fixat och klart.
Älskar att bocka av saker på min att göra lista, jag gör en lista för varje dag (för det mesta) för att få en klar överblick och kunna planera min tid bättre.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet till omtentan och till turismtentan, jihooo!

/A.
Visa fler inlägg