Mug cake

 
Gjorde denna härliga mug cake till frukost förra veckan. För er som inte vet vad en mug cake är så kan det enkelt förklaras som en kaka man bakar i en mugg i micron. Man kan själv välja om den ska vara nyttig eller onyttig, vilket är väldigt fördelaktigt ;) Jag gjorde denna, med smak av banan och nutella, med hjälp av ett recept från bloggen http://bakasockerfritt.se och den smakade helt underbart! Speciellt med de frysta hallonen, namnam. Tyckte att det var så gott att jag gjorde en till mug cake i lördags och en igår... :) Superhärligt att kunna äta något så gott till frukost!
 

Ett läkarbesök senare

Fick en tid på vårdcentralen idag för min fot, de kände på den och röntgade den. Vi fick konstaterat att det bara är en rejäl stukning som kommer ta ca 6 veckor att läka. Under tiden kan jag så smått börja med balansövningar för att öva upp musklerna i foten igen. Har varit hemma hela dagen, läkarbesöket drog ut lite på tiden men vilan jag fått idag var väääääldigt välbehövlig! Imorgon tänkte jag träna överkroppen på Itrim, vill ju inte tappa mina goda vanor bara för detta. Nu är det dags för bingen, jobbar morgonpass imorgon och vill vara pigg då, så gott jag kan iaf ;-) God natt på er!

Söndag

Ett par dagar har nu gått sedan jag stukade foten, haltar fram och smärtan kommer och går men på det stora hela går det väl framåt. Nu har dock foten lite av och till börjat svullna igen, eller rättare sagt, svullnaden lägger sig inte helt. Funderar på att ringa vårdcentralen imorgon och försöka få en tid så att de kan kolla upp foten, börjar bli lite orolig för att det ska vara något annat än bara en stukning. Men det blir väl bra, tids nog :) Är lite orolig inför nästa vecka i och med London men jag får ta det lugnt, fika och sitta ner ofta så löser det sig också.
 
Idag jobbar jag fram till kl.16.30, efter det tänkte jag åka och handla med sambon, som även idag kommer och hämtar mig efter jobbet. Ikväll ska jag jobba undan lite butiksgrejer och sedan ha söndagkväll med god middag och film. Jobbar bara måndag och tisdag nästa vecka, onsdag är jag ledig och på torsdag åker vi! Tänkte träna överkroppen på tisdag och onsdag på Itrim, vill träna något och styrka borde jag ju kunna träna även om det blir i väldigt lugnt tempo. Bättre det än inget alls fast jag får skynda långsamt. Längtar tills jag kan börja träna upp stabiliteten i fötterna igen, men det får bli efter London.
 
 
Visa fler inlägg