Dag 18, på kvällen

Gårdagens vägning gick jättebra! Jag har gått ner 5,7 kilo på 20 dagar (det är 20 dagar sedan jag vägdes på hälsoanalysen) och totalt 5,8 kilo fett har lämnat min kropp. De kilona ska aldrig åter igen! Min hälsorådgivare sa att det var jättebra och jag känner mig så stolt. Imorgon ska jag leta reda på mitt måttband, är väldigt nyfiken på hur många centimeter jag har tappat.

Idag hade jag en av mina sämre dagar. Kände mig sämst hela tiden på jobbet med andra dåliga känslor och tankar snurrandes runt i huvudet. Tyvärr blev det inte så mycket bättre när jag fick höra en del otrevligheter från ett par kunder samt att jag var så trött att jag var på väg att dricka kaffe...

På vägen hem från jobbet hämtade jag ut ett bokpaket som jag hade beställt från Bokus bokrea. Jag visste ju att det skulle vara tungt då jag hade beställt en massa böcker men när jag såg vad paketet vägde så höll jag på att storkna bara av synen! 6,7 kilo och då hade jag ca 2 kilometer att gå hem. Envis som jag är så vägrade jag ta bussen hem och gick alltså med en tung boklåda. Lådans tyngd är lite mer än vad jag gått ner kom jag på nu, bara för en månad sen bar jag på den tyngden själv!

Ikväll har jag tagit ett långt och varmt bad, frös så mycket på jobbet idag och känslan höll i sig tills jag kom hem. Lagade god middag till sambon ikväll, det såg så gott ut men var inte ett dugg sugen på maten alls. På gårdagens Itrim-möte pratade vi väldigt mycket om motivation och att se målen tydligen framför sig. Det har jag gjort hela tiden, hur jag vill se ut och hur jag vill må men nu är de bilderna ännu tydligare!

Jag på gymmet i tisdags, man är alltid lika osnygg när man precis har tränat ;)

Dag 17

Sitter på Itrim och väntar på att mitt gruppmöte ska börja. Har precis tränat och känner mig verkligen på topp just nu! Kroppen känns hyfsat lätt idag (så lätt den kan kännas när man väger så mycket som jag gör...) och är även pigg! Halsen är dock inte helt hundra, vill inte bli sjuk igen och ska dricka en stor kopp te till middagen ikväll för att undvika förkylning så gott det går. Köpte precis en massa mat till nästa vecka, börjar ju gå på LCD-mat från och med måndag nästa vecka. Så nu känner jag mig förberedd! Matvariationen blir lite större nu när jag får börja äta lite fler kalorier per dag, ska bli kul att få äta och tugga lite!

Är så spänd inför vägningen, har jag gått ner något och hur mycket i så fall? Har min fettprocent förändrats något? Åh det ska bli så spännande, känns nästan som julafton eller något!

Bilden nedan är tagen i januari, innan jag skrev in mig på Itrim...

Dag 16, på kvällen

Kom "bara" upp i ca 12 000 steg idag och inte 13 000 som var mitt mål. Dock tränade jag ju ett pulspass på Itrim och har jag inte helt fel så blir det ett par det på det med. Så jag är nöjd för idag!

Fyndade en massa på bokrean idag och ack så förvånande, det mesta är kokböcker... Men sådan är jag! Har hittat en massa nyttiga recept som jag är sugen på att pröva senare när jag får äta igen, har även börjat planera för att ha minst en helvegetarisk dag i veckan samt minst 2 middagar och luncher med fisk per vecka. Tror det kommer blir jättebra senare!

Imorgon är det som jag tidigare nämnde dags för vägning, hoppas hoppas hoppas på bra resultat! Nu ska jag betala räkningarna och sedan kallar sängen, börjar jobba 06.45 så det blir en tidig morgon (som vanligt då alltså!)

Visa fler inlägg