Dag 171 - ut med det gamla och in med det nya!

Hej mina vänner!
Nu är det ett bra tag sedan jag skrev sist, den sista veckan i Stockholm blev lite intensiv med mycket jobb, träffa vänner, umgås med familjen och sambon, packa ihop lådor och möbler som vi transporterade till oss och en massa annat. Men nu är jag hemma i Skåne igen, efter en härlig helg med pappa och lillasyster här i Malmö. Har jobbat sen i måndags men råkade ut för mitt värsta migränanfall på många år i måndags och mådde inte alls bra min första jobbdag. Stod ändå ut hela dagen och kröp i princip hem för att lägga mig. Igår mådde jag lite bättre och idag känner jag mig pigg och glad igen!
 
Bestämde mig redan i förra veckan för att jag den här veckan ska låta bli kaffe (oh no!) och godis/sötsaker till på lördag. Anledningen till detta beslut är att jag känner att det blivit för mycket av det goda de senaste månaderna och detta har verkligen synts på vågen, hur mycket jag än förnekat det. Så nu är det stopp på godis och andra sötsäker måndag-fredag och söndag varje vecka, på lördagar får jag äta något litet men riktigt gott och verkligen se till att njuta av det. Att låta bli kaffe dessa dagarna är också ett aktivt val som jag gjort, de senaste veckorna har jag druckit alldeles för mycket kaffe och i och med att jag har mjölk i mitt kaffe så blir det en massa extra, egentligen onödiga kalorier från det med. Plus att jag känner att jag för tillfället dricke kaffe för att jag måste för att hålla mig alert och så vill jag verkligen inte ha det! Så här tredje dagen in på min mini-detox så känns allt bra, jag har tränat två gånger den här veckan och det har nog bidragit till att det har varit enklare att hålla sig. Men migränen i måndags var nära på att få mig på fall igen, men jag var stark och stod emot mina egna impulser och begär. Känner mig faktiskt duktig!
 

Min vecka hittills

Har jobbat, tränat, träffat vänner, umgåtts med familjen, ätit en massa och jobbat lite till den senaste veckan. Är trött så in i bomben men ska försöka somna hyffsat tidigt ikväll. Saknar sambon, min egen säng och katten en massa men tiden går snabbt. Imorgon och på lördag ska jag jobba, imorgon kväll träffa en kompis på stan och på lördagkväll gå på ABBA-museet och äta ute på systrarna. På söndag har jag frukostsdejt med en annan vän och därefter ska jag, mamma och syrrorna åka till Taxinge slott och äta kakbuffe oxh förhoppningsvis se en skymt av Hela Sverige bakar-tältet. Det blir en bra helg :-)

Framme

Är framme hemma hos mamma och pappa, ska läsa en stund innan det är dags att sova. Imorgon tänker jag sova tills jag vaknar, första dagen på säkert ett halvår som jag inte ställer väckarklockan. Tänkte även passa på att sticka ut och springa imorgon, längtar efter att få springa i skogen och inte på asfalt! God natt ♡
Visa fler inlägg