Dag 139 - att skämma bort sig själv

Igår skämde jag bort mig själv med en ny alldeles underbar väska! Jag är verkligen inte i behov av en ny väska men denna kunde jag inte låta bli... ;-)
Idag ska vi på kalas för sambons lillasyster, det ska bli trevligt. Min kompis Carina kom igår och stannar till på söndag så vi ska mysa en massa vi med. I övrigt blir det en lugn helg och det är precis vad jag behöver, för att orka med nästa vecka fylld av energi.

Dag 137 - de senaste dagarna

Även denna veckan har gått i full fart, idag är det redan torsdag fast jag tror att det bara är tisdag... Jag börjar känna mig mer okej igen i jämförelse med förra veckan, men idag kom det värsta bakslaget på länge. Vaknade upp riktigt dåligt humör, skällde på och bråkade med sambon (stackare!) och slängde med diverse grejer hemma. Han fick en påse med sitt favoritgodis som plåster på såren och en stor ursäkt, vet inte vad som flög i mig imorse.
 
De senaste dagarna har inte varit så händelserika, kort sammanfattat har dagarna sett ut så här:
 
Måndag - Promenad till jobbet, morgon/dagspass på jobbet, dejt med min fina vän Madde efter jobbet. En runda på stan, middag och massa snack hemma hos oss och så en runda i Folkets park här i Malmö. Promenad hem från Folkets park och lite tv på kvällen hemma.
 
(Bild lånad av Madde)
 
 
Tisdag - Sov till kl.08.00, något jag sällan gör... Promenad till Itrim, träning kl.10-10.45, dag/kvällspass på jobbet, dåligt väder under dagen och blev hämtad av sambon på kvällen. Kinamat och mys i soffan innan John blund kallade på mig...
 
Onsdag - Upp kl.07.30 och fixade med räkningar, kvitton och andra pappershögar som bara blivit liggande hemma. Därefter en promenad till gymmet och ett härligt pass kl.10-10.45. Dag/kvällspass, mycket att göra vid middagstid och därefter en myskväll med finaste Camilla på Scandic Triangeln med middag, vin och massa snack. Promenad hem i det lilla regnet som kom igårkväll men det var bara skönt. En stunds TV-tittande blev det innan jag gick och la mig.
 
 
 
Idag - Vaknade vid kl.07.30-tiden imorse och var som sagt på väldigt dåligt humör redan då. Började diska, städa och röja runt hemma. Var irriterad på sambon som bara låg och sov, han borde ju faktiskt ha fattat att han skulle gå upp och hjälpa mig, detta utan att jag pratat med honom om det. Inte alls konstigt att vi blev ovänner till slut... Efter en stunds röjande hemma så åkte vi och storhandlade inför helgen, väl hemma igen så fortsatte jag med städning och en massa annat fix innan det var dags att gå till jobbet. Har återigen dag/kvällspass på jobbet idag och efter stängningen ikväll ska jag skynda mig till Itrim så att jag hinner med ett tredje träningspass den här veckan.
 
Imorgon kommer min kära vän Carina på besök från Stockholm, så det blir lite turistande i helgen samt barnkalas för sambons lillasyster. Jag hoppas även på att kunna få lite sömn och komma ikapp ännu mer mentalt, men det tror jag löser sig :)
 
 
Visa fler inlägg