Dag 49

Så här det det ut hemma hos oss idag, ligger i soffan och läser och njuter av att vara söndagsledig. Vi har haft besök av sambons lillasyster idag, alltid lika mysigt att ha henne på besök. Lite senare i eftermiddag ska vi hem till sambons pappa och hans fru på påskmiddag, men tills dess ska jag njuta av min bok!

Dag 48, glad påsk!

Glad påsk på er allihopa! Och som jag skulle vilja äta mat idag: potatis, lax, sallader och gott bröd. Samt en massa ägg! Men det kan jag inte så jag får bara se till att njuta av min Itrim-mat idag. Det kommer ju en påsk nästa år också! Har redan kommit upp i mina 10 000 steg för idag, var ute och gick och tog en shoppingrunda på stan. I eftermiddag ska jag koka lemon curd till morgondagens påskmiddag hos svärföräldrarna (det är till desserten) och läsa en massa. Känner inte för att göra så mycket mer, vaknade upp med jätteont i halsen och en om möjligt ännu snuvigare näsa imorse så idag är det en ta-det-lugnt-dag här hos oss. Det blev därmed ingen träning alls den här veckan, vilket känns megatrist men jag vill inte bli ännu sjukare bara för att jag känner att jag måste träna. Nästa vecka kör jag dock som vanligt igen, och hej och hå vad jag längtar!

Ha en riktigt trevlig påsk allihopa!!

Dag 47

Bad sambon fota mig för bloggen imorse men han hade bråttom och gillar tydligen inte min mobil... Men så här ser bilderna ut, när jag har nått min målvikt kommer jag att lägga ut bilder från olika tidpunkter från den här resan. Kan bli kul att jämföra!

Visa fler inlägg