Dag 110 - hemma igen

Vi kom hem från Paris sent inatt, idag skulle jag upp tidigt för att åka till Lomma och få akupunktur. Gissa om det var tufft ;) men upp kom jag så klart! Hade egentligen tänkt att träna idag men har fått en konstig sträckning i höger lår så vilar från träningen idag för att kunna träna imorgon igen! Min kropp längtar efter träning nu!

Har ätit allt jag velat under den här veckan, har verkligen njutit av god mat och andra godsaker. Vi har ju gått i snitt 25 000 steg per dag så jag har i alla fall försökt röra på mig så gott jag kunnat under resan. Allt för att kunna äta ;)

Dag 105-106

Bloggen är inte så uppdaterad just nu, jag njuter av livet, min kära sambo, god mat, shopping, sevärdheter och det faktum att jag är på semester i PARIS! På fredag är jag tillbaka här igen och även med träning och itrimlivet. Tills dess njuter jag försiktigt av det jag vill äta och går minst 20000 steg per dag!

Au revoir! A bientôt! :)

Dag 104

Suck, hela inlägget försvann av någon anledning... Mitt humör är nere i botten, har ett glas gott rödvin framför mig och ett par avsnitt av Cougar town innan sängen kallar på mig. Bilden nedan får redovisa för en av dagens aktiviteter :)

Visa fler inlägg