Trötta veckan...

Den här veckan har jag varit otroligt trött och jag kan inte förstå varför! Jag sover ca 7,5 timmar per natt och lägger mig ungefär samtidigt varje kväll samtidigt som jag går upp samtidigt varje morgon.Mina rutiner kring sovandet är det vill säga rätt så bra. Ändå så kommer jag inte ifrån den här tröttheten, den blir liksom värre för varje timme jag sover. Kan det ha att göra med att jag gör en liten godis/sötsaksdetox just nu? Eller är det hösten och mörkret som påverkar mig så här? Är ledig imorgon då jag jobbar helgen, ska försöka passa på att vila så jag kanske blir lite piggare.
 
 

Min fantastiske Oskar

Är inne i en lite stressig period just nu, med mycket som irrar runt i huvudet. När andningen blir lite ansträngd och jag stirrar mig blind på allt som ska göras, så känner min underbara katt av detta. Han vet om när jag inte mår bra och när jag behöver hans spinnande kattkropp i närheten av mig. Jag blir så lugn av detta och en del av problemen försvinner, åtminstone för en liten stund. Att man kan visa så mycket kärlek genom sina handlingar, det är så fantastiskt och jag är så lycklig över att kunna få ta del av min kära katts kärlek. Han är väldigt speciell och är i regel alltid misstänksam mot nya människor, men när man väl vinner hans förtroende sviker han en aldrig. Aldrig aldrig aldrig nånsin att jag skulle byta ut honom mot något eller någon i hela världen.
 
 
 

Macarons

Det här med macarons, jag vill så gärna att det ska bli min grej men blir bara arg när det inte lyckas direkt! Försökte mig på macarons i veckan igen, för att testa ett annat recept än sist. Resultatet blev goda kakor, men de var inte macarons för fem öre utan snarare smörkrämsfyllda vaniljmaränger... De blev i vilket fall som helst uppskattade av både vänner och kollegor, men mitt sug efter att lyckas med dem blir bara större och större! Köpte en macaronmatta i silikon i veckan och hoppas på den ska kunna hjälpa mig med att få dem hyffsat stora. Blev dock väldigt besviken när jag använde den första gången, hade den på en vanlig plåt med bakplåtspapper under då jag spritsade ut resten av smeten på bakplåtspappret. Det skulle jag inte ha gjort då det nog var det som gjorde att macaronsen blev "marängiga" och svampiga till en början och senare spröda. Jag ger dock inte upp, prövar igen ikväll eller imorgon och resultatet oavsett om det lyckas eller ej, kommer upp här på bloggen!
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg