Påsk, nytt jobb och den kommande veckan

Har haft en underbar påsk med massa godis, Pontus, god mat, två dagars arbete, inget pluggande och inga måsten. Har glott på två säsonger av TV-serien Bones, sett ett par filmer, varit ute och gått en massa, sovit i solen och bara njutit av livet.

Skrev på kontrakt förra veckan för extraarbete i receptionen på hotellet The Lodge, http://thelodge.se/. Stället är superhärligt, jag har inte jobbat särskilt många dagar ännu och älskar det redan! Superfina rum, mysigt och med oslagbar miljö, det är precis ett sånt hotell jag själv vill driva en vacker dag :)

Den kommande veckan består av, förutom den här dagens alla saker jag redan gjort (tvätt, städa här hemma, packat, åkt tåg med världens sötaste Olivia), en snabbis i skolan imorn för info om nästa veckas skolresa till Estland, och så blir det Stockholm och familjen samt vännerna resten av veckan! På söndag ska jag packa om resväskan inför nästa resa och försöka få med mig min käraste sambo på bio, vill så gärna se "Red riding hood" innan den slutar gå på bio. Och jag vet, den har precis haft premiär, men när det gäller mig och gå på bio så tar det tid innan jag kommer dit.

Nu ska jag se förra veckans avsnitt av "Lyxfällan" för att därefter gå och lägga mig i tid, försöka sova bort den förkylning jag känt av hela dagen...

Kram på er allihopa!
Visa fler inlägg