Dag 18, på kvällen

Gårdagens vägning gick jättebra! Jag har gått ner 5,7 kilo på 20 dagar (det är 20 dagar sedan jag vägdes på hälsoanalysen) och totalt 5,8 kilo fett har lämnat min kropp. De kilona ska aldrig åter igen! Min hälsorådgivare sa att det var jättebra och jag känner mig så stolt. Imorgon ska jag leta reda på mitt måttband, är väldigt nyfiken på hur många centimeter jag har tappat.

Idag hade jag en av mina sämre dagar. Kände mig sämst hela tiden på jobbet med andra dåliga känslor och tankar snurrandes runt i huvudet. Tyvärr blev det inte så mycket bättre när jag fick höra en del otrevligheter från ett par kunder samt att jag var så trött att jag var på väg att dricka kaffe...

På vägen hem från jobbet hämtade jag ut ett bokpaket som jag hade beställt från Bokus bokrea. Jag visste ju att det skulle vara tungt då jag hade beställt en massa böcker men när jag såg vad paketet vägde så höll jag på att storkna bara av synen! 6,7 kilo och då hade jag ca 2 kilometer att gå hem. Envis som jag är så vägrade jag ta bussen hem och gick alltså med en tung boklåda. Lådans tyngd är lite mer än vad jag gått ner kom jag på nu, bara för en månad sen bar jag på den tyngden själv!

Ikväll har jag tagit ett långt och varmt bad, frös så mycket på jobbet idag och känslan höll i sig tills jag kom hem. Lagade god middag till sambon ikväll, det såg så gott ut men var inte ett dugg sugen på maten alls. På gårdagens Itrim-möte pratade vi väldigt mycket om motivation och att se målen tydligen framför sig. Det har jag gjort hela tiden, hur jag vill se ut och hur jag vill må men nu är de bilderna ännu tydligare!

Jag på gymmet i tisdags, man är alltid lika osnygg när man precis har tränat ;)

Visa fler inlägg