Gräddbullar
1 dl äggvitor (ca 3 ägg) (jag hade stooora ägg och borde ha vägt dem istället...)
1,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker (jag tog 2 tsk men det är bara för att mitt vaniljsocker är så gott...!)
2 gelatinblad (borde ha tagit 2,5 gelatinblad till mina 3 stora ägg)
200 gram mörk choklad
2 msk matolja
Garnityr: kokos, strössel
Stansa ut (med hjälp av ett glas eller en rund pepparkaksform) 10-12 rundlar av smörgåsrånen och lägg på en plåt eller bricka med bakplåtspapper. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa äggvitorna till vitt skum. Blanda strösocker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt sockerblandningen, lite i taget, tills du har en fast och glansig marängsmet. Krama ur gelatinbladen och lägg i en kastrull.
Smält gelatinbladen på låg värme och blanda sedan med lite av marängsmeten för att temperera och blanda sedan med allt. Häll fyllningen i en spritspåse och spritsa en topp på varje rån. Låt torka i frysen i ca 1 timme. (jag borde ha låtit mina torka lite längre än så då det blev så mycket smet på varje bulle, nästa gång så!)
Smält chokladen i ett vattenbad och rör sedan ner oljan för att göra den lite rinnigare och smidigare. Doppa gräddbullarna, vrid dom lite mot slutet och skaka lätt så att överflödig choklad rinner av. Strö över kokos eller strössel (eller vilken garnityr du vill ha) och låt dem torka, gärna kallt i ca 1 timmes tid.
[url=http://купить-часы.укр/58-detskie-chasy]Детские часы[/url] купить в Украине в интернет-магазине с доставкой наложкой
[url=http://купить-часы.укр/][img]http://купить-часы.укр/img/m/26-manufacturer_default.jpg[/img][/url]