Förlamad (nåväl) och mätt

Usch vad jag fick bedövning i munnen idag, usch vad de borrade och USCH vad ont det gjorde!

Har precis ätit, det gick trots lite problem med tuggningen :) Är jättemätt, men gott var det. Ska bara fixa lite med att lägga upp bilder, göra i ordning allting för imorn och gå och lägga mig. Jag ska ju som sagt upp tidigt imorn för att jobba. Det känns bra, lite nervigt dock.

Älsklingen ska på arbetsintervju på tisdag, kommer hålla alla tummar som finns och allt annat som går att hållas för honom då! Hoppas verkligen på dig nu hjärtat :)

Återkommer imorn med rapport om hur första arbetsdagen i mitt vuxen-liv gick.

image14
Jag och älsklingen i Budapest

Hemma igen :)

Men usch, jag ska till tandläkaren idag. Måste faktiskt iväg om en stund, jag ska hinna städa i huset och göra mig i ordning innan dess. Och så ska jag övningsköra dit.

Laddar upp bilder på bilddagboken.se nu, hittade en massa studentbilder jag fick av Jennifer, och så vill jag ladda upp andra bilder. Får se hur mkt jag hinner göra nu, datorn är skitseg och bilderna laddas därför upp med en snigels fart.

Imorn börjar det riktiga livet, jag ska börja jobba. Bussen går 05.18, så jag ska upp 04.30. Kul! Nja, men det ska bli skönt och lite läskigt att börja jobba på heltid och allvar nu. Hoppas det går bra. Ska gå in mina nya jobbskor idag, stryka mina jobbkläder och göra i ordning allting innan imorn. Läskigt är det som bara den.

Ska kila nu, huset väntar!
image13

Man borde vara glad...

Bajs att jag har ett langdistansforhallande och bajs att allting kostar pengar. Bajs att mina vanner bor langt ifran mig och bajs att jag har pratat med min pojkvan i fem minuter under snart 6 dagar... Och anda borde jag vara glad, jag ar ju i London! Men bajs iaf. Har shoppat mycket, skulle ju inte det, men nu blev det sa iaf.

Men allt bajsar sig (vilket fint ord forresten...), hittar inga biljetter till Malma nu. Vet inte hur jag ska losa det, vill ju inte behova be om ledighet det forsta jag gor nar jag borjar pa Strand pa lordag. BAJS.

Skriver mer pa fredag, vi landar sa sent imorn sa att det enda jag kommer gora imorn nar jag kommit hem ar att packa upp, ringa min fastman och sova. Pa fredag ska jag till tandlakaren och sorja att min semester, mitt sista sommarlov har tagit slut och att mitt vuxna liv borjar. Oh vilken vecka.

Visa fler inlägg