Första gången

Och jag är inte ett dugg ledsen, eller jo, ledsen för att jag inte hade gjort tillräckligt men det på grund av omständigheter jag inte riktigt kunnat rå för eller kunnat påverka. Glad för att jag för första gången i mitt liv känner att jag duger och är bra, fast jag inte lyckades första gången.

Nu ska jag lägga mig bredvid min prins, somna och förhoppningsvis drömma om redovisning (kanske det sätter sig då?!? ;) )
/A.

Long time no see

Det var ett tag sedan jag skrev här, sist berättade jag ju för er att det var dags att ta en paus. Och det har jag behövt. Har tagit paus från det mesta, hjärnan har gått lite på lågvarv, förutom när det gäller pluggandet.
Var väldigt nere mellan tentan i förra kursen, kursstarten av den nya kursen och den kursens första tenta. Vet inte riktigt vad det är, men tentorna har under hösten påverkat mig mer än vad jag vågat erkänna. Nu har jag kommit fram till att en omtenta inte är så farligt som jag tidigare trott, men tänk att det skulle ta så lång tid och så mycket energi för mig att förstå det!

Så nu, mina kära vänner, är jag tillbaka igen :)

/A.

När det oväntade sker

Jag tar en paus från allt vad Internet, blogg, socialt nätverk och vad allt nu än är för obestämd framtid.
Just nu behöver jag andas, komma ifrån och fokusera på skola, mig själv och min framtid.
Går tillbaka till min privata dagbok, för det som sker just nu går inte att skriva om för andra.

/A.
Visa fler inlägg