Min vecka

Den här veckan är nog den första veckan som jag har något inplanerat för varje dag sedan jag gick på sommarlov, känns skönt att komma tillbaka i lite vardagsrutiner!

Måndag:
Träning
Städning
Plugg - sommarkurs i juridik
Jobb - gästspelar lite i spat den här veckan

Tisdag:
Träning
Jobb - reception och spa

Onsdag:
Träning
Jobb - spa
Plugg

Torsdag:
Jobb - reception
Handla inför helgen
Träning
Lugn kväll...

Fredag:
Midsommarfirande med Alexandra, Roger, Olivia, älsklingen
Hoppas på en massa mat!
Träning

Lördag:
Jobb - reception
Födelsedagskalas för Olivia, Simi och Florin

Söndag:
Jobb - reception
Träning
Lugn hemmakväll :)

Vad ska ni hitta på i veckan? Vädret här i Skåne ska tydligen bli riktigt tråkigt i veckan, regn hela veckan.
Dock gör det inte mig så mycket med tanke på att jag jobbar, men tråkigt för alla dem som är lediga nu!
Själv längtar jag efter min semester i augusti, har hela tre veckor utan jobb eller plugg. Vet inte när det hände sist! ;)

/A.

Lite borta, igen!

Och så återigen, en massa ursäkter för att jag varit borta! Åkte på en mindre bihåleinflammation med en lite för jobbig smärta, jobbade ett par dagar med den men nu så borde det vara borta. Köpte en nässköljare på apoteket, som man fyller med saltvatten och sköljer näsan med. Riktigt obehagligt i början men nu, när jag är frisk igen, så var det verkligen värt det! Om jag kan hålla mig frisk med den så kommer jag köra all in med min nässköljare :)

Är i det underbara Halmstad och hälsar på min kära vän Emilia :) Har myst, tagit det lugnt, varit på uteservering, solat, läst böcker, ätit god mat och bara njutit av livet. Idag ska vi ut på stan och handla, imorn ska vi fira Emilias lillasyster Lovisa som tar studenten :) Åker hem sent på kvällen, men med tanke på att det är så nära så är det ju ingen fara :)

Laddar upp bilder från klassresan till Estland, shoppingresan till Göteborg och så bilderna från Halmstad i helgen, det är ju sånt man kan göra när man faktiskt är ledig :) Börjar inte jobba igen förrän nästa torsdag, och då bara en dag. Det här är nog första sommaren sen åttan eller nian som jag INTE jobbar hela sommaren. Känns riktigt skönt!

Ha en bra dag!
/A.

Visa fler inlägg