Återigen kvar på jobbet!

Och idag är det helt ok, har inte gjort så mkt mer än svarat i telefon de få gånger den har ringt sedan de andra gick hem och nu ska jag bara vänta på att klockan blir fyra och vi stänger för dagen.

Varför känns det ibland som att jag är så himla klumpig och gör fel, fast jag vill göra rätt? Jag vill ju inte mer än väl, men det blir ändå så himla fel... SORRY för det.

Kvar på jobbet

Ska jobba kvar till fem idag, eftersom vi ska turas om att jobba stängning den här veckan. Lika bra att jag får lära mig det tyckte jag och sa att jag kan jobba över idag! Och så får jag lite timmar, efter ledigheten förra veckan så behöver jag dem ganska mycket...

Efter jobbet idag ska jag köra och hämta Kurrelainen och sedan vidare till Väsby centrum. Måste hinna dit en stund innan sex, måste nämligen fixa lite skolgrejjer och eftersom de stänger sex så har jag bråttom! Ska även byta en klocka och handla lite mat.

Imorn kommer Emilia och co, ska bli skönt med lite folk hemma! På lördag ska jag skämma bort mig själv med en frans- och brynfärgning. Förhoppningsvis blir det bra, vill inte se ut som ett fån i ansiktet nästa vecka sen :P

Så mycket.

Det handlar om så mycket olika saker. Saker jag knappt själv förstår ibland och saker jag inte vill förstå och saker jag vill ska bli mycket mycket bättre. Och sedan är det sådant som redan är bra, men håller på att gå sönder. Det är det det handlar om.

Men äh, nu ska jag sätta på mig mitt happyface igen och bli normal!
Visa fler inlägg