Fredag

Idag har jag faktiskt unnat mig en ledig dag från både jobb och skola. Det har varit ett par intensiva veckor på sistone och jag ska jobba i helgen så idag passar jag på att vila. Eller ja, nästan ;-) Var och tränade imorse och därefter lullade jag runt hemma. Hade ett möte inplanerat under eftermiddagen så vid 13-tiden körde jag iväg och nu är jag på väg hem med sambon. Vi ska handla lite mat och sedan bara åka hem och ha lite fredagsmys.  Eller något ;-) 

Vismarlövs café och bagarstuga

Om ni vill åka och fika på ett riktigt mysigt ställe i Skåne så vill jag hemskt gärna rekommendera Vismarlövs café och bagarstuga! Fantastiskt mysigt, god fika och jättetrevlig personal! Det tar ca 30 minuter att köra från Malmö och ligger lite förbi Sturups flygplats. Jag var där med min fina vän Camilla förra veckan och båda två blev helt förtjusta, hit åker vi gärna igen!
 
 
 
 

Halloween

Jag gjorde halloween-cakepops med smak av citrus och vallmofrön till mina jobbkollegor, jag tror de blev rätt så uppskattade då de snabbt tog försvann :) Cakepopsen är doppade i en smaksatt och färgad vit choklad, jag köpte den på en mässa för ett par veckor sedan och misstänkte att den skulle bli rätt så god till de här cakepopsen. Chokladen är smaksatt med apelsin och dessutom färgad i en orange nyans så det blev ju perfekt till halloween!
 
Visa fler inlägg