Pepparkakstryfflar

Ingredienser
200 gram mörk choklad
1 dl vispgrädde
0,5 dl mjölk
2 tsk honung
25 gram smör
1 tsk pepparkakskryddor
 
Dekoration:
1 pepparkaka (mortlad)
 
Ischokladformar ca 40 st
 
Gör så här
1. Hacka chokladen fint och smält den sedan över vattenbad eller i micron. Förbered en bricka eller plåt med ischokladformarna.
2. Mät upp de övriga ingredienserna (förutom den mortlade pepparkakan!) i en kastrull, vispa ihop dem och koka upp. Dra kastrullen från plattan och blanda i chokladen, vispa ihop till en slät och blank smet. Låt svalna i ca 5 minuter.
3. Häll sedan upp smeten i en spritspåse och spritsa upp smeten i ischokladsformarna.
4. Dekorera tryfflarna med lite mortlad pepparkaka och låt sedan stå kallt i 4-5 timmar.