Chokladmuffins

Bakade dessa underbart goda chokladmuffins idag och de innehåller faktiskt inte vare sig mjöl eller vitt socker!
 
Ingredienser
1 mogen banan
 ca 1 dl jordnötssmör
1 msk vatten
1 ägg
1 msk kakao och 0,5 dl carobpulver (eller om du bara tar kakao:  0,75 dl kakao)
Gör så här
 1. Sätt ugnen på 175 grader och förbered en plåt (helst muffinsplåt) med 14 st minimuffinsformar eller 8 st vanliga muffinsformar.
2. Mixa ihop alla ingredienser med stavmixer eller matberedare.
 3. "Klicka" upp ca 1 msk smet i 14 minimuffinsformar eller ca 2 msk smet i  8 normalstora formar. 
4. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 10-12 minuter. Testa med en tandpetare om de är klara, den ska vara torr när du drar upp den.
5. Ta ut ur ugnen och låt svalna. Muffinsarna är goda som de är eller med lite kvarg eller turkisk yoghurt och bär. 
Förvara dem i kylen eller frys in dem för bästa hållbarhet.